Vacature Service Engineer E&I

Regio Amsterdam-Zaanstreek

Voor de regio Amsterdam-Zaanstreek zijn wij op zoek naar een Service Engineer E&I

Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling waarbij je deel uitmaakt van een hecht team? Hou je van uitdagingen en staat het leveren van kwaliteit bij jou voorop? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie!

Wat ga je doen:

Als  Service Engineer E&I ben je verantwoordelijk voor het monteren, testen, inbedrijfstellen en onderhouden en monteren van bestaande en nieuwe industriële installaties. Hierbij verricht je zelfstandig montagewerkzaamheden aan elektrotechnische installaties en meet- en regelapparatuur bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast behoort het testen van technische installaties, systemen en apparatuur ook tot jouw taken, evenals het aanpassen en uitbreiden van bestaande of nieuwe schakel- en bedieningspanelen. Je bent in staat storingen aan industriële en scheepsinstallaties op te lossen.

Je bent het aanspreekpunt voor de klant en draagt bij aan het optimaal functioneren van de elektrotechnische installaties van onze klanten

Wat vragen wij:

Je hebt een MBO-4 opleiding in de elektrotechniek, instrumentatietechniek of meet- en regeltechniek (of dat niveau verkregen door ervaring). Je opleiding is bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen in bijvoorbeeld de PLC-techniek, meet- en regeltechniek en een VCA-diploma of je bent bereid om deze benodigde opleidingen alsnog bij ons te volgen.

Wij bieden:

  • Om te starten een jaarcontract
  • Goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Bedrijfsauto
  • Een PMT-pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen
  • Een winstdelingsregeling.

Plus: alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding.

Enthousiast geworden over deze vacature? Mail dan je sollicitatie voorzien van cv naar s.zwarthoed@jacdevrieselektro.nl
Of neem telefonisch contact op met Silvia Zwarthoed: 06 4254 5297 / 0299 683 707.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.