Vacatures

Aan de slag bij Jac. de Vries Elektrotechniek

Kom werken bij Jac. de Vries Elektrotechniek!

Jac. De Vries Elektrotechniek levert klantspecifieke besturings- en controlesystemen voor de industrie. Met onze producten en diensten zijn wij actief in sectoren zoals de olie- en gas industrie, petrochemie (zowel ATEX als IECEx), voedingsindustrie, procesindustrie, machinebouw en de scheepvaart.

Bij Jac. De Vries Elektrotechniek maakt het personeel het verschil. Zij zijn het hart van onze organisatie, dankzij hun betrokkenheid, kennis van zaken en oplossingsgerichte instelling. Op dit moment bestaat ons team uit 35 medewerkers.

Wegens groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die deel willen uitmaken van het team Jac. de Vries Elektrotechniek.

Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling waarbij je deel uitmaakt van een hecht team? Hou je van uitdagingen en staat het leveren van kwaliteit bij jou voorop?

Wij zijn onder andere op zoek naar:

  • Monteur Elektrotechniek Regio Amsterdam-Zaanstreek
  • Service engineer E&I Regio Amsterdam-Zaanstreek
  • Werkvoorbereider / Calculator Elektrotechniek
  • Monteur Elektrotechniek Regio Rotterdam
  • Service engineer E&I Regio Rotterdam

Staat jouw functie er niet bij? Maak gerust een afspraak of stuur een open sollicitatie want wij hebben altijd plek voor goede mensen!

Wij bieden een leuke en vooral afwisselende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Plus een winstdelingsregeling en veel kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding.

Wil je een kennismakingsgesprek? Maak dan een afspraak met Silvia Zwarthoed s.zwarthoed@jacdevrieselektro.nl
Tel. 06 – 4254 5297.